Spørgeskema fra Qimmeqs dyrlæger om slædehunde – Københavns Universitet

Qimmeq - den grønlandske slædehund > Nyheder > Spørgeskema fra Qimmeq...

26. februar 2019

Spørgeskema fra Qimmeqs dyrlæger om slædehunde

En af Qimmeqs dyrlæger tjekker en slædehund ved årets hundeslædevæddeløb i Ilulissat 2018 (foto: Carsten Egevang).
Klinisk undersøgelse af bevægeapparatet på grønlandsk slædehund af Qimmeqs dyrlæger
under besøg i Ilulissat marts 2018 (foto: Carsten Egevang).

Ilulissani kalaallip qimmiata aalasinnaassusiat uumasut nakorsaniit marts 2018-imi misissorneqarpoq.

Antallet af slædehunde falder, og Grønlands Selvstyre, Ilisimatusarfik, Københavns og Aarhus universiteter har sat et stort projekt i gang, som skal være med til at stoppe denne udvikling. Men for at kunne gøre noget, har vi brug for at høre fra jer, som har al den vigtige viden om hundene. Derfor håber vi, at I, der har slædehunde, vil besvare denne række enkle spørgsmål, så universiteterne i Grønland og Danmark kan få indsamlet så meget information om slædehundene som muligt.

Spørgsmålene besvares ved at sætte et kryds, eller - ved visse spørgsmål – ved ganske kort at komme med en beskrivelse. Hvis der er spørgsmål, som I ikke kan eller vil svare på, så bare skriv ”ved ikke”. Besvarelsen er selvfølgelig anonym – det eneste, vi har brug for at vide om dig er, hvor i Grønland du og dine hunde kommer fra.

Det udfyldte spørgeskema sendes pr. mail til QimmeqHealth på mail: ril@sund.ku.dk.

Hent spørgeskemaet her:

Dansk (Word)